RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Van harte welkom bij Mezger Lodges

Vanaf 15 mei 2020 is het in de provincie Zeeland weer volledig toegestaan om gasten te mogen verwelkomen! En dat doen we dan ook graag!

Maar in deze tijden is niets vanzelfsprekend. Hier leest u alles over de maatregelen die wij hebben getroffen om het voor u, onze andere gasten en onze collega's zo veilig en plezierig mogelijk te maken. Ook geven we op deze pagina tips om er (op een veilige en verantwoorde manier) op uit te gaan.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@mezgerlodges.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: +31 (0)118 744037. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 

Graag tot snel!

 

Welkom bij Mezger Lodges

Midden in mondain Domburg, in één van de twee Mezger Villa’s geniet u, vanuit uw eigen royale lodge, van een zeer bijzonder verblijf. Ruime appartementen voorzien van alle gemakken en comfort. Leef uw droom in Domburg. Vol comfort baadt u hier in luxe.  Letterlijk én figuurlijk.

Want, de bijzondere wellness maakt uw verblijf nog completer. Geniet van het Turks stoombad, de sauna, het verwarmde zwembad of een Hammam-behandeling. Verder kunt u ook gebruik maken van een heerlijke massage, yogales of schoonheidsbehandeling. Intens ontspannen gaat bij ons vanzelf. Een weldaad voor lichaam en geest.

Tussen de villa’s, in de orangerie ligt Restaurant Mezger. Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Méér dan culinair genieten dus. Of u nu aanschuift voor een heerlijke lunch, à la carte wilt dineren of kiest voor de menu’s van de gepassioneerde chefs, al uw zintuigen worden hier verwend.

Puur genieten van uw verblijf in Mezger Lodges dus. Welkom!

NIEUWSBRIEF
Lodges
Restaurant