RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Mezger Lodges

Midden in mondain Domburg, in één van de twee Mezger Villa’s geniet u, vanuit uw eigen royale lodge, van een zeer bijzonder verblijf. Ruime appartementen voorzien van alle gemakken en comfort. Leef uw droom in Domburg. Vol comfort baadt u hier in luxe.  Letterlijk én figuurlijk.

Want, de bijzondere wellness maakt uw verblijf nog completer. Geniet van het Turks stoombad, de sauna, het verwarmde zwembad of een Hammam-behandeling. Verder kunt u ook gebruik maken van een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling. Intens ontspannen gaat bij ons vanzelf. Een weldaad voor lichaam en geest. 

Tussen de villa’s, in de orangerie ligt Restaurant Mezger. Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Méér dan culinair genieten dus. Of u nu aanschuift voor een heerlijke lunch, à la carte wilt dineren of kiest voor de menu’s van de gepassioneerde chefs, al uw zintuigen worden hier verwend.

Puur genieten van uw verblijf in Mezger Lodges dus. Welkom!

DE MEEST ACTUELE INFORMATIE OVER MEZGERLODGES EN ZEELAND VINDT U hier.


Het zwembad & de sauna's zijn gesloten vanaf 4 november tot in ieder geval 19 november 2020. 

NIEUWSBRIEF
Lodges
Restaurant