CULINAIR ARRANGEMENT
Mezger Lodges
image

CULINAIR ARRANGEMENT

Culinair genieten bij Restaurant Mezger, ontspannen in Mezger Wellness & overnachten in een prachtige lodge? Bekijk het culinaire arrangement voor 2 personen.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Mezger Lodges gesloten

 Geachte gast,

Vanwege de wereldwijde uitbreiding van de pandemie van het coronavirus is Mezger Lodges gesloten tot en met 10 mei 2020. 

U kunt gewoon reserveren voor een verblijf na 10 mei. Mocht de situatie onverhoopt anders zijn na deze datum, dan zijn wij coulant ten aanzien van gemaakte reserveringen.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@mezgerlodges.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: +31 (0)118 744037. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 
Graag tot snel!

 

Welkom bij Mezger Lodges

Midden in mondain Domburg, in één van de twee Mezger Villa’s geniet u, vanuit uw eigen royale lodge, van een zeer bijzonder verblijf. Ruime appartementen voorzien van alle gemakken en comfort. Leef uw droom in Domburg. Vol comfort baadt u hier in luxe.  Letterlijk én figuurlijk.

Want, de bijzondere wellness maakt uw verblijf nog completer. Geniet van het Turks stoombad, de sauna, het verwarmde zwembad of een Hammam-behandeling. Verder kunt u ook gebruik maken van een heerlijke massage, yogales of schoonheidsbehandeling. Intens ontspannen gaat bij ons vanzelf. Een weldaad voor lichaam en geest.

Tussen de villa’s, in de orangerie ligt Restaurant Mezger. Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Méér dan culinair genieten dus. Of u nu aanschuift voor een heerlijke lunch, à la carte wilt dineren of kiest voor de menu’s van de gepassioneerde chefs, al uw zintuigen worden hier verwend.

Puur genieten van uw verblijf in Mezger Lodges dus. Welkom!

NIEUWSBRIEF
CULINAIR MIDWEEK ARRANGEMENT
Lodges
Restaurant