RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

7
6
3

Tips om te doen en te bezoeken

Fietsen
Zeeland is een 5-sterren fietsprovincie en mede door het fietsknoopuntensysteem handig om uw eigen route vooraf uit te stippelen. Er op uit met de fiets? Huur er één bij ons; voor slechts € 10,00 trekt u er de hele dag op uit. Bij onze receptie kunt u tevens terecht voor een fietsroutekaart én tips! 

Wandelen
We noemden al eerder dat een stevige strandwandeling een goede manier is om even te ontladen. Maar wandelen is in deze dagen sowieso een favoriete bezigheid omdat hierbij goed afstand kan worden gehouden. Tussen Domburg en Oostkapelle bevindt zich De Manteling. Dit is een klassieke buitenplaatsenzone met bossen, stukken duin, kaarsrechte lanen en slingerpaadjes. Vrijwel nergens anders in Europa groeien loofbomen zó dicht op de kust. In dit gebied hoor je tegelijk een nachtegaal zingen en een zeemeeuw krijsen. Staatsbosbeheer beheert in de Manteling een aantal statige buitenplaatsen zoals Westhove, Berkenbosch en Duinbeek. U vindt hier twee wandelroutes door dit prachtige gebied. 

Watersport
Zeeland dat is zee & land. En eigenlijk is het water altijd dichtbij. Misschien nog een beetje koud om te zwemmen, maar voor liefhebbers van wind- en kitesurfen, zeilen en varen is het vele water in de provincie ideaal. Leuke tip van ons, ook mét de kinderen: ga eens eens een ochtend of middag naar Kanoa en huur een kano of ga SUPpen!

Paardrijden
Met een heerlijke buitenrit is niks mis! Lekker door het bos of over het strand. Bekijk de mogelijkheden op de website van Manege Duno. Ontspannen én veilig!

Ook leuk met de kids
Attracties en speeltuinen zijn veelal gesloten. Maar het strand is voor kinderen één grote speelplaats. Emmertje en schepje mee om zandkastelen te bouwen, schelpen zoeken, vliegeren en pootje baden (of zelfs een duik!); de kinderen vermaken zich wel! En bij mooi weer natuurlijk gezellig picknicken op het strand met lekkere hapjes en drankjes.
Geocaching; een avontuurlijk spel voor GPS en smartphone waarbij u samen op zoek gaat naar de verstopte "caches". Super leuk en spannend om samen met uw kinderen op zoek te gaan naar de "schatten". Kijk hier voor de nieuwste Zeeuwse caches.
Wandelen met pony's; bij Manege Duno is het mogelijk een ritje te maken op één van de shetlandpony's. U kunt zelf een gezadelde pony aan de hand meenemen voor een wandeling door het nabij gelegen bos. Na afloop mogen de kinderen nog helpen met het poetsen en verzorgen van de pony. 

Gaat u er op uit tijdens uw verblijf, houdt u dan wel aan de algemene regels en houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen!