RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Genieten in luxe begint hier

Het mondaine Domburg uit de tweede helft van de negentiende eeuw herleeft. Mezger Lodges is vernoemd naar de grondlegger van de moderne fysiotherapie, de Nederlandse arts Johann Georg Mezger, die hier resideerde en zijn patiënten een heilzaam verblijf bood. Gebouwd op de plaats waar ooit gasten uit Europese vorstenhuizen hun heil zochten en kunstenaars het bijzondere licht, de welgestelden en adellijke lieden verbleven, biedt de 4-sterren+ accommodatie Mezger Lodges vandaag de dag een heerlijk weldadig verblijf. Een bijzondere plaats van rust en ontspanning aan de groene rand van het dynamische Domburg.

Via de prachtige Engelse tuin arriveert u bij Mezger Lodges. De bijzondere architectuur en hoogwaardige afwerking vallen direct op. Wanneer u heeft geparkeerd op uw eigen parkeerplaats, vindt u tussen de statige villa’s de heerlijke orangerie van Restaurant Mezger. Hier wordt u hartelijk ontvangen en krijgt u de sleutel van uw royale lodge of appartement. Eerst nog even ontspannen loungen met een lekker kopje geurige thee, de beste koffie of een verkwikkend drankje? Kan allemaal. Uw verblijf vol luxe is al begonnen.

Lodges
Arrangementen