Herfst en Winter aanbieding
Mezger Lodges
image

Herfst en Winter aanbieding

 

Brengt u in de herfst of in de winter een bezoek aan Domburg, reserveer dan onze weekend of midweek aanbieding en kom genieten bij Mezger Lodges.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Specialdeal 2019

Het is heerlijk genieten op dit moment in Domburg, wilt u er spontaan even tussenuit en in al luxe genieten? Boek dan snel onze Specialdeal waar het u aan niets ontbreekt. Mezger Lodges beschikt over royale 2, 4 en 6 persoons Lodges van alle gemakken voorzien.
 
Inbegrepen:
U geniet van 4 nachten in een comfortabele Lodge. Deze Specialdeal is inclusief toegang tot alle Wellness-faciliteiten zoals het zwembad, sauna en stoombad. Tijdens uw verblijf brengt u gratis een bezoek aan Terra Maris (museum voor natuur en landschap in Oostkapelle). Bij aankomst in uw Lodge treft u een compleet boodschappenpakket aan.
 
Prijs:
Kijk voor de actuele beschikbaarheid en prijzen op de website (Lodgenummers zijn niet gegarandeerd en worden naar bezetting ingedeeld).
 
Alle Lodges hebben dezelfde prijs en zijn inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak, er zijn dus geen extra kosten!
 
Aankomst:
Aankomst mogelijk op zondag en maandag in de maanden Mei, Juni, September en Oktober 2019.
 
Reserveren:
Dit arrangement is rechtstreeks bij ons te reserveren via telefoon, e-mail en website.

T: 0031- 118 744037            
E:info@mezgerlodges.nl                
W: www.mezgerlodges.nl