Herfst en Winter aanbieding
Mezger Lodges
image

Herfst en Winter aanbieding

 

Brengt u in de herfst of in de winter een bezoek aan Domburg, reserveer dan onze weekend of midweek aanbieding en kom genieten bij Mezger Lodges.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Weekenddeal (november-maart)

Bij Mezger Lodges geniet u tijdens de herfst- en wintermaanden vanuit uw luxe lodge van een royaal verblijf: grote 2, 4 en 6-persoons appartementen voorzien van alle gemakken en comfort die u hierbij kunt bedenken. Boekt u uw verblijf bij ons dan heeft u gratis toegang tot de wellness-faciliteiten zoals het zwembad, stoombad én sauna + gratis toegang tot het museum van natuur en landschap Terra Maris.

INBEGREPEN
U geniet van 3 nachten in een luxe lodge.  Bij aankomst in uw lodge treft u een compleet boodschappenpakket aan. Deze weekend-aanbieding is inclusief toegang tot alle wellness-faciliteiten zoals de sauna, het stoombad en verwarmd zwembad en gratis toegangsbewijzen voor Terra Maris (museum natuur en landschap in Oostkapelle).

Aankomst op vrijdag

PRIJS
€425,- per lodge. (de lodgesnummers zijn niet gegarandeerd en worden naar bezetting ingedeeld)

Alle lodges hebben dezelfde prijs, dus de prijs van een 2-persoons lodge is gelijk aan  die van een 4-persoons lodge en 6-persoons lodge. De prijs is inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak, dus er zijn geen extra kosten.

RESERVEREN
Dit arrangement is rechtstreeks bij ons te reserveren per e-mail, telefoon en via de website.

Laatste aankomstdatum is 22 maart 2019

e-mail: info@mezgerlodges.nl | telefoon: +31 118 744 037

Geldig in periode: 5 november 2018 t/m 31 maart 2019
m.u.v. de Kerstvakantie (24-12-2018 t/m 06-01-2019) en de Carnavalsvakantie (01-03-2019 t/m 05-03-2019)