Herfst en Winter aanbieding
Mezger Lodges
image

Herfst en Winter aanbieding

 

Brengt u in de herfst of in de winter een bezoek aan Domburg, reserveer dan onze weekend of midweek aanbieding en kom genieten bij Mezger Lodges.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Winter Midweekdeal 2019/2020

Mezger Lodges bevindt zich op een toplocatie in Domburg! Binnen een paar minuten staat u op het strand en midden in het gezellige centrum van Domburg! Boek snel onze Winter Midweekdeal en geniet van al het moois dat Domburg te bieden heeft. Mezger Lodges beschikt over royale 2, 4 en 6 persoons Lodges waar het u aan niets ontbreekt.
 
Inbegrepen:
U geniet van 4 nachten in een comfortabele Lodge. Deze Winter Midweekdeal is inclusief toegang tot alle Wellness-faciliteiten zoals het zwembad, sauna en stoombad. Tijdens uw verblijf brengt u gratis een bezoek aan Terra Maris (museum voor natuur en landschap in Oostkapelle). Bij aankomst in uw Lodge treft u een compleet boodschappenpakket aan.
 
Prijs:
€475,00 per Lodge (Lodgenummers zijn niet gegarandeerd en worden naar bezetting ingedeeld).
 
Alle Lodges hebben dezelfde prijs en zijn inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak, er zijn dus geen extra kosten!
 
Aankomst:
Aankomst mogelijk op maandag in de maanden november en december 2019. Januari, februari en maart 2020 (m.u.v. feestdagen en vakanties).
 
Reserveren:
Dit arrangement is rechtstreeks bij ons te reserveren via telefoon, e-mail en website.

T: 0031- 118 744037            
E:info@mezgerlodges.nl                
W: www.mezgerlodges.nl