Winter aanbieding
Mezger Lodges
image

Winter aanbieding

 

Brengt u in de winter een bezoek aan Domburg, reserveer dan onze weekend, week of midweek aanbieding en kom genieten bij Mezger Lodges.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Golfen bij Mezger

Hotel Bommeljé maakt het mogelijk om uw verblijf te combineren met golf. Zowel de beginnende als de ervaren golfer is bij het naastgelegen golfcomplex Domburgsche Golfclub aan het juiste adres. Door de goede samenwerking tussen Hotel Bommeljé en golfprofessional Niels Nijssen is het mogelijk om voor een aantrekkelijke prijs golfles te nemen, samen met uw gezelschap kennis te maken met golf middels een clinic, samen met de pro de baan in te gaan of gebruik maken van het gereduceerde Greenfee-tarief. Ideaal om uw voor een actief en ontspannen verblijf in Domburg dus!

Clinics
Golfprofessional Niels Nijssen organiseert diverse golfclinics voor bedrijven en partuclieren. Samen met uw gezelschap beleeft u een onvergetelijk dag door deel te nemen aan een clinic afgestemd op uw niveau. Aansluitend op de clinic is het zelfs mogelijk om een aantal holes te spelen. Een clinic is mogelijk vanaf 5 personen.  

Tarief €15,- per persoon. 

Golfles
Bent u al actief als beginnende of ervaren golfer maar kunt u wel wat tips gebruiken? De golfprofessional kijkt naar uw golfvaardigheden ter verbetering van uw spel.

Tarieven €45,- per les 

Samen met de pro de baan in
Voor de ambitieuze en ervaren speler is er niets leuker dan samen met de golfpro daadwerkelijk de baan in te gaan en tegelijkertijd uw spel te verbeteren. Doordat u samen met de golfpro te baan in gaat vervalt de toelatingseis van Handicap 26.0. Tarief is inclusief greenfee. 

Tarief €90,- per ronde

Greenfee
De toelatingseis op de Domburgsche Golfclub is dat spelers minimaal een Handicap van 26.0 hebben.

Tarieven
18-holeskaart € 55,- juli aug €65,- 
9-holeskaart € 37,50 juni aug €42,50-

Domburgsche Golfclub
De golfbaan werd in 1914 voor het eerst in gebruik genomen. De huidige baan ligt nog op dezelfde plaats en is daarmee een van de oudste in Nederland. In 1944 is de baan, waarop de Duitsers bunkers en luchtweergeschut gebouwd hadden, door de geallieerden gebombardeerd. De bomkraters zijn in het ontwerp van de baan geïntegreerd en worden veelal gebruikt als grasbunkers. De ligging in de duinen met uitzicht op zee maakt de Domburgsche tot een echte links course. Wind en rough zorgen voor een uitdagende ronde.

Meer informatie over Domburgsche Golflcub: www.domburgschegolfclub.nl