Herfst en Winter aanbieding
Mezger Lodges
image

Herfst en Winter aanbieding

 

Brengt u in de herfst of in de winter een bezoek aan Domburg, reserveer dan onze weekend of midweek aanbieding en kom genieten bij Mezger Lodges.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Mezger Lodge 26G

Mezger lodge 26G is gesitueerd op de tweede verdieping in villa Mezger en is geschikt voor 4 personen. Deze lodge (88 m2) is stijlvol en luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien. Via de hal bereikt u de ruime living met een lichte open keuken. De lodge heeft twee ruime slaapkamers, beiden met een aangrenzende badkamer waarvan één badkamer is voorzien van een luxe bad. Beide badkamers beschikken over een eigen toilet. Één slaapkamer is te bereiken via de woonkamer, de andere via de hal. In de hal bevindt zich nog een apart toilet. Vanuit de living bereikt u het balkon (7 m2) en kijkt u op de Engelse tuin. In de parkeergarage is een parkeerplaats voor u gereserveerd waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van WIFI. Honden zijn in deze lodge -in overleg- toegestaan.

Bijzonderheden:
Houdt u er rekening mee dat u bij Mezger Lodges eenmalig schoonmaakkosten dient te betalen.
• 1-6 nachten €75,00 inclusief bedlinnen
• vanaf 7 nachten €110,00 inclusief bedlinnen

U ontvangt bij aankomst één set handdoeken per persoon, mocht u nieuwe handdoekenpakketten willen ontvangen dan kunt u deze reserveren á €5,50 per handdoekenpakket aan onze receptie. Tevens is keukenlinnen, 3 vaatwastabletten, shampoo, bodylotion en toiletpapier bij aankomst aanwezig.