Herfst en Winter aanbieding
Mezger Lodges
image

Herfst en Winter aanbieding

 

Brengt u in de herfst of in de winter een bezoek aan Domburg, reserveer dan onze weekend of midweek aanbieding en kom genieten bij Mezger Lodges.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Mezger Lodge 28H

Mezger lodge 28H is gesitueerd op de tweede verdieping in villa Maerel en is geschikt voor 4 personen. Deze lodge (73 m2) is stijlvol en luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien. De lodge is gesitueerd op een hoek van villa Maerel en hierdoor heeft u via de woonkamer en slaapkamer zicht op diverse punten van villa Maerel en de Engelse tuin. Via de hal bereikt u de ruime living met een lichte open keuken. De lodge heeft twee ruime slaapkamers, beiden met een aangrenzende badkamer met douche en toilet. Vanuit de living bereikt u het balkon (4 m2) en kijkt u op de Engelse tuin. In de parkeergarage is een parkeerplaats voor u gereserveerd waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van WIFI. Honden zijn in deze lodge -in overleg- toegestaan.

Bijzonderheden:
Houdt u er rekening mee dat u bij Mezger Lodges eenmalig schoonmaakkosten dient te betalen.
• 1-6 nachten €75,00 inclusief bedlinnen
• vanaf 7 nachten €110,00 inclusief bedlinnen

U ontvangt bij aankomst één set handdoeken per persoon, mocht u nieuwe handdoekenpakketten willen ontvangen dan kunt u deze reserveren á €5,50 per handdoekenpakket aan onze receptie. Tevens is keukenlinnen, 3 vaatwastabletten, shampoo, bodylotion en toiletpapier bij aankomst aanwezig.