RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ontbijt

Heeft u een overnachting inclusief ontbijt geboekt, dan ontvangt u ons dagelijks wisselend, huisgemaakt ontbijt.

Het ontbijt wordt op zaterdag en zondag aangeboden in ons restaurant. U dient hiervoor te reserveren. Dit kan om 9:00 uur of 10:15 uur (een ontbijtronde duurt 1 uur). Daarnaast kunt u dit in het restaurant nog aanvullen met items van onze ontbijtkaart. Het ontbijt wordt aan tafel uitgeserveerd, ook koffie en thee. 
Er mogen maximaal vier personen aan één tafel. De 1,5 meter dient altijd in acht te worden genomen.

Op de overige dagen ontvangt een dagelijks wisselend ontbijtpakket en wordt dit tussen 8:00 en 9:00 uur bij de deur van uw lodge geplaatst.

Ontbijt bestellen?
Heeft u geen ontbijt gereserveerd dan is het mogelijk om dit alsnog ter plaatse in het hotel te reserveren. Geef vóór 22:00 uur aan of u de volgende ochtend een ontbijt wenst. Deze wordt dan de volgende ochtend vers klaargemaakt en kunt u op de gereserveerde tijd in het restaurant (op zaterdag en zondag) nuttigen. Op de overige dagen ontvangt een dagelijks wisselend ontbijtpakket en wordt dit tussen 8:00 en 9:00 uur bij de deur van uw lodge geplaatst.
U kunt de bestelling eenvoudig aangeven bij onze receptie: +31 (0) 0118 - 74 40 37 of info@mezgerlodges.nl

Belangrijk om te weten: wij houden ons ten alle tijden aan de regels van het RIVM. 

5
4