RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ontbijt

Bij Mezger Lodges is het nu mogelijk om op zaterdag- en zondagochtend te ontbijten in Restaurant Mezger. Hiervoor hebben wij een speciale à la carte ontbijtkaart samengesteld waar u kunt kiezen uit verschillende ontbijtgerechten.
Wilt u ontbijten in het restaurant dan dient u vooraf te reserveren. Dit kan om 9:00 uur of 10:15 uur (een ontbijtronde duurt 1 uur).
Er mogen maximaal vier personen aan één tafel. De 1,5 meter dient altijd in acht te worden genomen.

Het ontbijt wordt aan tafel uitgeserveerd, ook koffie en thee. In ons restaurant verzoeken wij u contactloos te betalen, wij accepteren geen contante betalingen.

Op overige dagen is het mogelijk om een ontbijtpakket te bestellen. Voor €12,50 p.p. per dag wordt het ontbijtpakket met liefde voor u bereidt die we vervolgens bij u aan de deur leveren. De inhoud wisselt dagelijks en dient vooraf besteld te worden.

Ontbijtpakket bestellen?
Geef vóór 22:00 uur aan of u de volgende ochtend een ontbijtpakket wenst. Deze wordt dan de volgende ochtend vers klaargemaakt en staat tussen 8:00 en 9:00 uur voor u klaar. 

U kunt de bestelling eenvoudig aangeven bij onze receptie: +31 (0) 0118 - 74 40 37. 

Belangrijk om te weten: wij houden ons ten alle tijden aan de regels van het RIVM. 

5
4