CULINAIR ARRANGEMENT
Mezger Lodges
image

CULINAIR ARRANGEMENT

Culinair genieten bij Restaurant Mezger, ontspannen in Mezger Wellness & overnachten in een prachtige lodge? Bekijk het culinaire arrangement voor 2 personen.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant Mezger

Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Alleen het beste is goed genoeg. Méér dan culinair genieten dus. Restaurant Mezger, gelegen in de orangerie tussen de villa’s, verrast met een zinnenprikkelende beleving. In een interieur van Fins hout, strak messing en koningsblauwe stoelen genieten u van pure gerechten dat het Zeeuwse land en water te bieden heeft. Sander de Jonge & Jeroen Tanis staan, samen met hun toegewijde team, op elk moment van de dag voor u klaar om u te verrassen met gastronomische gerechten, weldadige wijnen, kennis van zaken & grenzeloze gastvrijheid. Of u nu aanschuift voor een heerlijke lunch, à la carte wilt dineren of kiest voor de menu’s van de gepassioneerde chefs, al uw zintuigen worden hier verwend. Een puur pallet aan natuurlijke, betoverende smaken.

Twee chefs die hun krachten bundelen, hun jarenlange ervaringen in Zeeuwse toprestaurants delen en spreken in rijke smaken. Restaurant Mezger is de verwezenlijking van de culinaire droom die de bevriende chef-koks Sander & Jeroen al meer dan een decennia koesterden en deelden. In maart 2017 hebben zij de deuren opengesteld van hun eigen restaurant, welke gelegen is in de orangerie tussen de twee villa’s van Mezger Lodges, en verrassen sindsdien hun gasten met een zinnenprikkelende beleving uit de keuken en ongekende gastvrijheid van ‘the front of the house’. Restaurant Mezger won in het jaar van de opening (2017/2018) zowel de provinciale & landelijke prijs voor 'Beste Restaurant' in de 12e editie van de ‘HEERLIJK10DAAGSE’ en liet hiermee gerenommeerde sterrenrestaurants achter zich. Daarnaast is ook de PZC-award ‘Beste restaurant van Zeeland 2017’ ontvangen door patron-cuisiniers Sander en Jeroen. Het restaurant behoort tot de absolute top, aldus Misset Horeca. Dat de chefs op sterrenniveau koken bewijzen zij ook weer in de 14e editie van de ‘HEERLIJK10DAAGSE’. Het team pakt opnieuw de titel beste restaurant en breekt met reviewcijfer 9,73 het record van sterrenrestaurant De Kromme Dissel.

Reserveren