RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant Mezger

Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Alleen het beste is goed genoeg. Méér dan culinair genieten dus. Restaurant Mezger, gelegen in de orangerie tussen de villa’s, verrast met een zinnenprikkelende beleving. In een interieur van Fins hout, strak messing en koningsblauwe stoelen genieten u van pure gerechten dat het Zeeuwse land en water te bieden heeft. Chefkok Jeroen Tanis staat samen met zijn toegewijde team op elk moment van de dag voor u klaar om u te verrassen met gastronomische gerechten, weldadige wijnen, kennis van zaken & grenzeloze gastvrijheid. Al uw zintuigen worden hier verwend tijdens het diner. Een puur pallet aan natuurlijke, betoverende smaken.

Restaurant Mezger is de verwezenlijking van de culinaire droom die Jeroen al meer dan een decennia koesterde. In maart 2017 heeft hij de deuren opengesteld van zijn eigen restaurant, welke gelegen is in de orangerie tussen de twee villa’s van Mezger Lodges, en verrast sindsdien zijn gasten met een zinnenprikkelende beleving uit de keuken en ongekende gastvrijheid van ‘the front of the house’. Restaurant Mezger won in het jaar van de opening (2017/2018) zowel de provinciale & landelijke prijs voor 'Beste Restaurant' in de 12e editie van de ‘HEERLIJK10DAAGSE’ en liet hiermee gerenommeerde sterrenrestaurants achter zich. Daarnaast is ook de PZC-award ‘Beste restaurant van Zeeland 2017’ ontvangen door Jeroen. Het restaurant behoort tot de absolute top, aldus Misset Horeca. Dat de chef op sterrenniveau kookt, bewijst hij ook weer in de 14e editie van de ‘HEERLIJK10DAAGSE’. Het team pakt opnieuw de titel beste restaurant en breekt met reviewcijfer 9,73 het record van sterrenrestaurant De Kromme Dissel.

Reserveren