CULINAIR ARRANGEMENT
Mezger Lodges
image

CULINAIR ARRANGEMENT

Culinair genieten bij Restaurant Mezger, ontspannen in Mezger Wellness & overnachten in een prachtige lodge? Bekijk het culinaire arrangement voor 2 personen.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Reserveren


Het team van Restaurant Mezger zal ten alle tijden haar uiterste best doen om u het aan niets te laten ontbreken wanneer u plaats neemt voor een lunch of diner. Wij vragen u daarom uw aandacht voor het volgende:

Allergieën of dieetwensen

Wanneer er allergieën en/of dieetwensen van toepassing zijn op uw gezelschap, verzoeken wij u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw reservering, of uiterlijk één dag voor uw reservering door te geven. Zo kunnen de chefkoks hiervan tijdig op de hoogte gesteld worden en, waar nodig, aanpassingen maken in het menu.

Gasten onder de 12 jaar

Bij gasten jonger dan 12 jaar vragen wij u vriendelijk dit op voorhand aan ons door te geven. De chefkoks van Restaurant Mezger kunnen gerechtjes klaarmaken voor de kinderen, maar dienen hier vooraf over ingelicht te zijn. Mochten de jongste gasten aan tafel bepaalde producten niet lusten, vernemen wij dit ook graag.

Honden

Honden zijn in Restaurant Mezger alleen toegestaan wanneer dit is aangegeven bij de reservering. Verder geldt voor honden:
– de honden dienen rustig te zijn (niet blaffen, etc.)
– de honden dienen schoon te zijn (hebben bijv. niet in de zee gezwommen alvorens arriveren in ons restaurant)

RESERVEER TAFEL