RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Intens ontspannen gaat hier vanzelf

Het zwembad & de sauna's zijn gesloten vanaf 4 november tot in ieder geval 19 november 2020.

Uw verblijf in Mezger Lodges is een aangename ervaring. Vol comfort baadt u in luxe. Letterlijk én figuurlijk. Want, de bijzondere wellness maakt uw verblijf nog completer.
Geniet van het Turks stoombad, zwembad of een Hammam-behandeling. Of maak gebruik van een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling met gebruik van kwalitatieve hoogstaande merken. Een weldaad voor lichaam en geest.

Mezger Lodges Wellness staat onder leiding van Milou Estelle van de Wal. Zij is bekend in de wereld van wellness, schoonheidsbehandelingen & visagie. Daarnaast heeft Milou ook een brede productkennis van het merk Rituals.

 “Onze behandelingen geven de gasten het gevoel dat je mag verwachten bij een verblijf aan Domburg: ontspanning en weldaad. De inrichting van de wellness straalt warmte en luxe uit en dat past bij de allure van Mezger Lodges”.

Toegang tot de wellness en gebruik van de faciliteiten is bij uw verblijf in Mezger Lodges inbegrepen.

Elke dag geopend vanaf 16.00 uur t/m 21.00 uur (m.u.v. Yoga en Essentrics lessen). Sauna en stoomcabine alleen geopend op reservering.

Heeft u interesse in een heerlijke behandeling? Alle behandelingen dienen geboekt te worden. Van 10.00 tot 21.00 uur kunt u terecht voor een behandeling bij Mezger Lodges Wellness. U kunt deze reserveren bij de receptie van Mezger Lodges via de e-mail of telefoon.

 

Behandelingen
Faciliteiten
Actief