RESERVERINGEN IN 2020
Mezger Lodges
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Behandelingen

BEHANDELINGEN

HAMMAM

Beleef het traditionele Hammam ritueel welke al duizenden jaren oud is. Totale ontspanning door eeuwenoude technieken, warm water en een bijzondere zeepmassage in een speciaal ingerichte ruimte met verwarmde marmeren behandeltafels.

Hammam behandeling 60 minuten € 69,50 per persoon
De Hammam behandeling begint in de stoomcabine. De stoomcabine zorgt ervoor dat de oude  en dode huidcellen worden losgeweekt en de poriën in de huid goed open gaan. Daarna volgt er een scrubritueel met een speciale scrubhandschoen van zijde op een verwarmde stenen tafel. Na het opgieten met warm water volgt een Hammam-massage met traditionele zeepzak inclusief het wassen van het haar. De speciale olijvenzeep geeft in combinatie met water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen af. De masseur knijpt de zeepzak boven het lichaam uit, waardoor een verneveling van zeep ontstaat. Een deken van zeep bedekt het lichaam om het lichaam met de hand verder te behandelen. Door deze inzeping ontstaat er een diepe ontspanning voor lichaam en geest. De behandeling wordt afgesloten in de wellnessruimte met het drinken van Rituals Hammam mintthee.

U kunt de behandeling uitbreiden met een Rhassoul klei-behandeling, de behandeling duurt dan in totaal 80 minuten en bedraagt € 79,- per persoon. De klei zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een reinigende werking zonder uit te drogen. De huid raakt beter doorbloed en voelt na afloop zacht, glad en super schoon aan.

MASSAGE

Intens en puur ontspannen, voor lichaam en geest. Met een lichaamsbehandeling of massage maakt u uw verblijf nog aangenamer. Een uitgerust lichaam functioneert nu eenmaal beter.

Indonesische Rugmassage – Pitjit Belakang 30 minuten € 39,50 per behandeling
Is een traditionele massagetechniek uit Indonesië. Uw rug, nek en schouderbladen worden met snelle grepen stevig gemasseerd, waardoor de doorbloeding wordt geactiveerd.
Een pitjit wordt ondanks de stevige massagegrepen als ontspannend ervaren, maar kan ook pijn verlichtend werken.

Tranquillity pro sleep massage 60 minuten € 69,50 per behandeling
Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity™ Sound, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

Himalaya saltmassage 60 minuten € 74,50 per behandeling
Een oud genezingsritueel welke een positief effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. Het kristalzout uit de grotten van de Himalaya dateert van 250 miljoen jaar geleden en is intact gebleven, waardoor het een nog sterker helend effect heeft. Samen met de therapeutische werking van de stenen en de massage zorgt het voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit.GEZICHTSBEHANDELING

U kunt verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen ervaren. Onze deskundige schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op uw wensen en op de kenmerken van uw huid.

Hydrating facial 45 minuten € 57,50 per behandeling

Een dubbele hydratatie voor de vochtarme huid veroorzaakt door weersinvloeden. De Brush massage transporteert de Moringa olie en het Hyaluronzuur diep in de huid, een heerlijke ontspannende wellbeing gelaatsbehandeling met reiniging en scrubbing van de huid, verwijdering van oneffenheden en comfort touch massage van gelaat, nek en decolleté ter stimulering van lichaam en geest. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op de huidconditie.

Remedy facial 45 minuten € 57,50 per behandeling

Versterkende en verzachtende behandeling. Herstelt de beschermende functie van de huidbarrière. Aanbevolen voor een huid die gevoelig en kwetsbaar is en snel roodheid vertoont. Ideaal na blootstelling aan de zon. Tijdens deze behandeling brengen wij het remedy peel-off masker aan, dit heeft een kalmerende werking, ideaal om roodheid te verminderen. Tijdens de inwerktijd van het masker ontvangt u een comfort touch massage van gelaat, nek en decolleté ter stimulering van lichaam en geest. De behandeling eindigt met een dagverzorging afgestemd op de huidconditie.

Aging facial double peel 45 minuten € 67,60 per behandeling
Een behandeling die de celvernieuwing stimuleert en de teint van het gelaat, de hals en het decolleté verheldert. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C.

Aging facial double peel deluxe 65 minuten € 87,50 per behandeling

Een anti-aging behandeling voor het gelaat met reiniging en intensieve verzorging van de huid. Tijdens deze behandeling wordt een fruitzuurpeeling toegepast voor een celvernieuwende werking. Naast gelaatsmassage wordt een heerlijke handmassage uitgevoerd. Een speciaal masker met actieve ingrediënten stimuleert de huid. Ook het gebruik van collageen en hyaluronzuur heeft hierop een opvullende werking. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op de huidconditie.

LICHAAMSBEHANDELING

Pro sleep tranquility face & body ritual 85 minuten € 99,00 per behandeling 
Geniet van een weldadige behandeling door een combinatie van gelaat en lichaamsmassage op basis van bijzondere tranquility rituelen. Zowel het gelaat als lichaam word intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen.

Honing-lavendelpakking 45 minuten € 64,50 per behandeling
De pakking is kalmerend, vocht herstellend en verbetert het aanzien van de huid.
Tijdens deze behandeling wordt eerst met een geurende zeezout gescrubd, zodat de dode huidcellen worden verwijderd, de poriën gereinigd en doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Daarna wordt de warme pakking over het gehele lichaam aangebracht en afgedekt en zorgt de temperatuur van de warme tafels voor een optimale werking van de pakking.