Herfst en Winter aanbieding
Mezger Lodges
image

Herfst en Winter aanbieding

 

Brengt u in de herfst of in de winter een bezoek aan Domburg, reserveer dan onze weekend of midweek aanbieding en kom genieten bij Mezger Lodges.

 

Info & reserveren

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Behandelingen

HAMMAM

Beleef het traditionele Hammam ritueel welke al duizenden jaren oud is. Totale ontspanning door eeuwenoude technieken, warm water en een bijzondere zeepmassage in een speciaal ingerichte ruimte met verwarmde marmeren behandeltafels.

Hammam de Luxe behandeling 60 minuten € 65,- per persoon
De Hammam de Luxe behandeling begint in de stoomcabine. De stoomcabine zorgt ervoor dat de oude  en dode huidcellen worden losgeweekt en de poriën in de huid goed open gaan. Daarna volgt er een scrubritueel met een speciale scrubhandschoen van zijde op een verwarmde stenen tafel. Na het opgieten met warm water volgt een Hammam-massage met traditionele zeepzak inclusief het wassen van het haar. De speciale olijvenzeep geeft in combinatie met water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen af. De masseur knijpt de zeepzak boven het lichaam uit, waardoor een verneveling van zeep ontstaat. Een deken van zeep bedekt het lichaam om het lichaam met de hand verder te behandelen. Door deze inzeping ontstaat er een diepe ontspanning voor lichaam en geest. De behandeling wordt afgesloten in de wellnessruimte met het drinken van Rituals Hammam mintthee.

U kunt de behandeling uitbreiden met een Rhassoul klei-behandeling, de behandeling duurt dan in totaal 80 minuten en bedraagt € 79,- per persoon. De kleipakkingen worden toegepast tijdens de Hammam-behandeling. De Rhassoul word aangebracht op het gezicht en de voeten. De klei zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een reinigende werking zonder uit te drogen. Na het aanbrengen volgt 15 minuten verblijf in de stoomcabine. Door de warmte worden afvalstoffen als het ware versneld 'uitgezogen'. De mineralen, enzymen en sporenelementen in de leem trekken diep in de huid en zorgen voor versteviging, natuurlijke verjonging en reiniging. De huid raakt beter doorbloed en voelt na afloop zacht, glad en super schoon aan.MASSAGE

Intens en puur ontspannen, voor lichaam en geest. Met een lichaamsbehandeling of massage maakt u uw verblijf nog aangenamer. Een uitgerust lichaam functioneert nu eenmaal beter.

Tranquillity pro sleep massage 60 minuten € 67,50 -per behandeling
Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity™ Sound, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.GEZICHTSBEHANDELING

U kunt verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen ervaren. Onze deskundige schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op uw wensen en op de kenmerken van uw huid.

Essence duur 45 minuten € 47,50- per behandeling
Heerlijke ontspannende wellbeing gelaatsbehandeling met reiniging en scrubbing van de huid, verwijdering van oneffenheden en comfort touch massage van gelaat, nek en decolleté ter stimulering van lichaam en geest. Het masker voedt de huid met de juiste ingrediënten. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op de huidconditie.

Balance duur 60 minuten € 67,50- per behandeling
Gelaatsbehandelingen met dieptereiniging en modellering van de wenkbrauwen, verwijdering van oneffenhedenen, en comfort touch massage van gelaat, nek en decolleté ter stimulering van lichaam en geest. Tijdens de inwerktijd een balancerend masker dat de huid voedt. De behandeling eindigt met een dagverzorging afgestemd op de huidconditie.

Anti-aging Solution 75 minuten € 87,50- per behandeling
Een anti-aging behandeling voor het gelaat met reiniging en intensieve verzorging van de huid, modellering van de wenkbrauwen en verwijdering van oneffenheden. Tijdens deze behandeling wordt een fruitzuurpeeling toegepast voor een celvernieuwende werking. Naast gelaatsmassage wordt een heerlijke hoofd- en handmassage uitgevoerd. Een speciaalmasker met actieve ingrediënten stimuleert de huid. Ook het gebruik van collageen en hyaluronzuur heeft hierop een opvullende werking. De behandeling wordt afgesoten met een dagverzorging afgestemd op de huidconditie.