mezger lodges

Het mondaine Domburg uit de tweede helft van de negentiende eeuw herleeft. Mezger Lodges is vernoemd naar de grondlegger van de moderne fysiotherapie de Nederlandse arts Johann Georg Mezger, die hier resideerde en zijn patiënten een heilzaam verblijf bood. Gebouwd op de plaats waar ooit gasten uit Europese vorstenhuizen hun heil zochten en kunstenaars het bijzondere licht, de welgestelden en adellijke lieden verbleven, biedt Mezger Lodges vandaag de dag een heerlijk weldadig verblijf. Een bijzondere plaats van rust en ontspanning aan de groene rand van dynamisch Domburg.

MOOI, MONDAIN DOMBURG

Domburg is één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Haar rijke historie, de helende werking van het zeewater en de frisse zeelucht maken Domburg tot een heerlijke bestemming. Prachtig groen, de meeste zonuren én de schoonste stranden. Vanuit uw eigen lodge, in één van de twee Mezger Villa’s, geniet u optimaal van een zeer bijzonder verblijf. Royale appartementen voorzien van alle gemak en luxe comfort. Leef uw droom in Domburg.

TOPRESTAURANT

Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van de Mezger Lodges. Alleen het beste is goed genoeg. Méér dan culinair genieten dus. Restaurant Mezger, gelegen in de orangerie tussen de villa’s, verrast met een zinnenprikkelende beleving. Of u nu aanschuift voor een heerlijke lunch, à la carte wilt dineren of kiest voor de menu’s van de gepassioneerde chefs, al uw zintuigen worden hier verwend. Een puur pallet aan natuurlijke, betoverende smaken. Puur genieten.

Het ontbijt

U kunt ontbijt reserveren direct bij reservering of uiterlijk bij aankomst. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 9:00 en 11:00 uur. De kosten voor het ontbijt bedragen €17,50 p.p. en voor kinderen tussen 0-10 jaar €9,95 p.p. Het ontbijt betreft een vastgesteld ontbijt inclusief onbeperkt koffie en thee en wordt geserveerd in Restaurant Mezger, ook kunt u ervoor kiezen om het ontbijt in uw lodge te nuttigen. Helaas kunnen wij op dinsdag en woensdagochtend geen ontbijt aanbieden, aangezien het restaurant gesloten is op deze dagen.

Ontbijt voor volwassenen bestaande uit:

Twee broodjes, een croissant, yoghurt met muesli, ham, kaas, huisgemaakte jam, boter, een gekookt eitje, fles Zeeuws sap en een haverkoek met kaneel en rozijn of een Zeeuwse bolus.

Ontbijt voor kinderen bestaande uit:

Een broodje, een croissant, een gekookt eitje, chocoladepasta, huisgemaakte jam en Zeeuws sap.

Weelderige wellness

Uw verblijf in de Mezger Lodges is een aangename ervaring. Vol comfort baadt u in luxe. Letterlijk én figuurlijk. Want, de bijzondere wellness maakt uw verblijf per 1 maart 2018 nog completer. Geniet van het Turks stoombad, de infrarood sauna en de hammam. Maak gebruik van een heerlijke massage, yogales of schoonheidsbehandeling. Intens ontspannen, gaat hier vanzelf. Een weldaad voor lichaam en geest. Uiteraard maakt u ook vrij gebruik van het zwembad en alle sportfaciliteiten.

op avontuur

Wandelparadijs

Wandelparadijs

In Zeeland liggen de natuur en cultuur aan je voeten. Letterlijk. Langs alle prachtige hoogtepunten van Zeeland ligt een mooi netwerk van wandelroutes. Maar juist ook alle onontdekte plekjes, in één van de vele unieke natuurgenieden, ontdekt u te voet.…
Lees meer

Bekijk hier alle tips en activiteiten.